Aqua Trim

Zwemtijden

  • maandag 18:45-19:30 en 19:30-20:15

  • donderdag 19:15-20:00 en 19:30-20:15

 

Aqua Trim is een ontspannen zwemvorm en geschikt is voor alle leeftijden. Het geeft iedereen de mogelijk om aan een leuke vorm van beweging te doen. Dit gebeurd op een tempo dat je zelf bepaalt, waardoor je zowel ontspannen kunt zwemmen als conditie opbouwen.
 

Bij De Watervrienden Zevenaar kun je op verschillende avonden Aqua Trim zwemmen. Deze lessen worden gegeven door ons eigen gediplomeerd kader. Wie de trim- en recreatieve lessen geven kan verschillen per les, waardoor er een leuke variatie ontstaat in de lessen. Daardoor zul je af en toe nog nieuwe zwemslagen leren die vaak apart en leuk zijn om uit te voeren.

Extra bij Aqua Trim: Conditietraining!

Conditietraining heeft als doel dat er onder toezicht, zelfstandig aan de conditie gewerkt kan worden. Het is voor alle leden van de vereniging toegankelijk, waarbij snelzwemmers speciale ruimte krijgen. Met het toevoegen van Conditietraining aan onze vereniging, geven wij de leden die zelfstandig willen trainen (voor o.a. wedstrijdzwemmen) de mogelijkheid dit te doen. Leden binnen de vereniging die geen wedstrijdambitie hebben, maar wel graag op hoger niveau zwemmen, bieden wij met Conditietraining ook een extra mogelijkheid tot sporten aan.
 

Er wordt door de vereniging wèl toezicht gehouden (veiligheid!), maar géén training verzorgd! In de banen voor Conditietraining kun je dus zelf een vorm geven en werken aan je eigen, persoonlijke trainingsdoel(en).

Informatie

Wilt u graag meer weten over Aqua Trim? Dat kan via ons contactformulier, maar ook via 06-29473943. U kunt natuurlijk ook uw interesse kenbaar maken aan de kassadienstmedewerker in het zwembad. Wij nemen dan contact met u op.
®2016 - De Watervrienden Zevenaar 
www.watervrienden-zevenaar.nl 
Clubhuis: Molenstraat 63 Zevenaar
Tel. 06-29473943 (op onze zwemtijden)
Terug naar boven