Afmelden

Mocht u zich willen afmelden als lid, dan dient u dit schriftelijk of per mailbericht te doen. U dient ook uw lidmaatschapskaart in te leveren.
 

A. Via MyClub

U kunt uw lidmaatschap beëindigen per de 1e van de volgende maand.

Activeer de button [Lidmaatschap opzeggen] onder "Mijn gegevens wijzigen", geef de reden en per wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen. De lidmaatschapskaart dient u in te leveren bij de Kassadienst vóórdat uw lidmaatschap is beëindigd. In de regel zal dat op uw laatste zwemdag zijn.
 

B. Schriftelijk bij de Kassadienst

U kunt uw lidmaatschap beëindigen per de 1e van de volgende maand.
 

U kunt zich tijdens de verenigingsuren melden bij de Kassadienst van onze vereniging met de melding dat u wilt opzeggen. U krijgt dan een Opzegformulier overhandigd (zie ook onder Downloads onderaan deze webpagina). Dit formulier dient u geheel ingevuld in te leveren bij de Kassadienst. De lidmaatschapskaart dient u in te leveren bij de Kassadienst vóórdat uw lidmaatschap is beëindigd. In de regel zal dat op uw laatste zwemdag zijn.

 

C. Via deze website gebruikmakend van het contactformulier

U kunt uw lidmaatschap beëindigen per de 1e van de volgende maand.
 

U vermeldt om welk lid het gaat, de reden en per wanneer u het lidmaatschap wenst te beëindigen. De lidmaatschapskaart dient u in te leveren bij de Kassadienst vóórdat uw lidmaatschap is beëindigd. In de regel zal dat op uw laatste zwemdag zijn.

 

LET OP

Zolang u uw lidmaatschapskaart niet inlevert, blijft u lid van de vereniging en blijft u dus ook contributie verschuldigd!


Heeft u vragen over het beëindigen van uw lidmaatschap? Neemt u dan contact op met de Leden- en Contributie Administratie van onze vereniging. Dat kan via het contactformulier of door het nummer 06-29473943 te bellen.
 

Downloads

®2016 - De Watervrienden Zevenaar 
www.watervrienden-zevenaar.nl 
Clubhuis: Molenstraat 63 Zevenaar
Tel. 06-29473943 (op onze zwemtijden)
Terug naar boven